Bobâlna, nr.3. 415100, Alesd - Bihor            +40 259-342.539             +40 259-342.589             primaria.alesdcjbihor.ro                       Orar: Luni-Vineri: 07:30-15:30 S-D:închis

Buletin informativ, informatii de interes public

1.    Actele normative care reglementează organizarea și funcționarea instituției – a se vedea sectiunea: Despre Primăria Aleșd, subsecțiunea Legislație.

 

2.    Structura organizatorică, atribuțiile departamentelor – a se vedea secțiunea: Despre Primăria Aleșd, subsecțiunea Regulamentul de organizare și funcționare.

-programul de funcționare – a se vedea Secțiunea: Contact, subsecțiunea Program de funcționare

-programul de audiente – a se vedea Secțiunea: Contact, subsecțiunea Program de audiențe

 

            3. Numele și prenumele persoanelor din conducerea autorității sau a instituției publice și ale funcționarului responsabil cu difuzarea informațiilor publice:

            Todoca Ioan              -primar

            Kajanto Paul             -viceprimar

            Lauran Nicoleta        -responsabil cu implementarea Legii nr. 544/2001

4.    Coordonatele de contact ale instituției, respectiv: denumirea, sediul, numerele de telefon, fax, adresa de e-mail și adresa paginii de internet, a se vedea Secțiunea: Contact, subsecțiunea Datele de contact ale instituției;

 

5.    Sursele financiare, bugetul și bilantul contabil; - a se vedea sectiunea: Informatii de interes public, subsecțiunea buget din toate sursele de venituri- și subsecțiunea -bilanțuri contabile.

 

6.    Programele și strategiile proprii; a se vedea secțiunea: Despre Primăria Aleșd, subsecțiunea Programe și strategii proprii.

 

7.    Lista cuprinzând documentele de interes public; a se vedea sectiunea: Informații de interes public, subsecțiunea Lista cu documentele de interes public și lista cu ocumentele produse/gestionate de instituție.

 

8.    Lista cuprinzând categoriile de documente produse și/sau gestionate, potrivit legii – a se vedea Sectiunea: Informații de interes public, subsecțiunea Lista cu documentele de interes public și lista cu documentele produse/gestionate de instituție.

 

9.    Modalitățile de contestare a deciziei instituției publice în situația în care persoana se consideră vătămată în privința dreptului de acces la informațiile de interes public solicitate; a se vedea Secțiunea: Solicitare informații, subsecțiunea Modalitatea de contestare a deciziei;