Bobâlna, nr.3. 415100, Alesd - Bihor            +40 259-342.539             +40 259-342.589             primaria.alesdcjbihor.ro                       Orar: Luni-Vineri: 07:30-15:30 S-D:închis

T. Andreea - Duminică, 11 Ianuarie 2015 22:54 - Bucuresti
Buna ziua,
 
Numele meu este Tirziu Andreea-Maria, sunt masterand la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) din Bucuresti, si fac parte dintr-o echipa de cercetare care doreste sa realizeze un studiu de caz asupra catorva site-uri ale primariilor din Romania. Site-ul dvs. a fost selectionat dintr-un esantion de 320 de site-uri intrucat prezinta informatii utile pentru cetateni, nivelul de transparenta fiind astfel unul ridicat.
 
Cercetand datele disponibile pe site-ul primariei, am observat totusi ca nu se specifica informatii despre proiecte ce tin de domeniul IT, acest domeniu fiind cel care prezinta interes pentru studiul echipei de cercetare din care fac parteMa refer aici nu numai la proiectele care au fost deja realizate, ci si la cele ce sunt in curs de realizare si la cele ce urmeaza a fi implementate. De asemenea, in cazul in care exista astfel de proiecte, mi-ar fi util sa stiu sursa de finantare a fiecarui proiect in parte, anul implementarii si durata. 
 
Mentionez ca orice informatie despre proiectele primariei dvs. este foarte utila studiului ce urmeaza a fi realizat, fiind inca o dovada de transparenta pe care site-ul primariei o ofera. 
 
Va multumesc anticipat si astept un raspuns din partea dvs.! Va doresc, de asemenea, un an nou cat mai plin de realizari!
 
 
Cu respect,
Tirziu Andreea-Maria
SNSPA, Facultatea de Administratie Publica, master Public Sector Management, an II
Sorin - Joi, 12 Decembrie 2013 15:23 - Croatia

Situl primariei Alesd este printre cele mai frumoase situri de primarii din judet .Imi place foarte mult situl care sa realizat pentru Alesd , dar ar mai trebui sa se incarce poze, informatii sau evenimente din Alesd. Astept imbunatatiri pentru viitor.

Primaria Alesd - Miercuri, 20 Februarie 2013 15:00 - Alesd

Bine ați venit pe situl oficial al orașului Aleșd !

| Stiri | Programul cu publicul | Contact |
RizVN Login